Måndags eftermiddag

Här är lite saker jag ska försöka att hitta i Malmö den 25 November (7A 8A & min klass åker dit för att kolla på idol och får lite fri time för bla shopping) annars får jag önska det i födelsedag eftersom jag fyller år två dagar senare ;)


just for fun

och där stack Marcus hem. Nu ska jag spendera resten av min kväll med pringels och the sims social på facebook hehe. och möjligen lite klädtittande på nätet ;)


20.20 en lördagskväll

Musiken har sänkts ett snäpp. Har jag nämt att vi har gäster? grymt skönt att de inte spelar lika högt längre, hög musik idag har gjort mig vansinne. Sitter nu med en kopp te framför mig som jag ska försöka dricka upp. Hatar te, men ska försöka så gott jag kan. Tänkte ju vara lite snäll mot min hals.. Imorgon har jag bestämt att jag ska träffa min prins. Det har gått 6 dagar sen jag träffade honom, herregud.. Tur att man har höstlov nu!!
efter tio minuter dök bilden upp, något fel på blogg.se kanske?


ALEXANDRA TIPSAR


Den här boken är förfärligt bra. Det är en sådan bok man lever sig in i och verkligen blir rörd av. 

Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö. Vad ska hon göra under de månader hon har kvar? Hon har ju så mycket som hon inte har hunnit med. Så hon gör upp en lista över saker hon vill göra och uppleva innan hon dör. Högs upp på listan står att bli av vara tillsammans med en kille.

Boken må vara på flera hundra sidor och tar lång tid att läsa ut (det tog en vecka för mig) men gud vad man blir rörd. Håller just nu på att läsa en till bok som denna författaren har skrivit (Jenny Downham) Älskar - Hatar.
Har kommit igenom lite mer än halva boken och jag satt och läste den i flera timmar igår. Jag verkligen älskar Jennys böcker!


Fredag och sjuk

Får ursäkta att jag inte uppdaterade igår, eller ja, det är min blogg så det tar jag tillbaka! Inleder lovet med en fet förkylning och grymt mycket huvudvärk!

Bollerup var super, skitgod mat har dom också! Dock skulle jag nog inte kunnat gå där, alla spelar musik och basen är på högsta volym så att hela huset skakar. Annars är alla väldigt snälla där och välkomnade oss väldigt bra tyckte jag! 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag, själv ska jag ligga och läsa en av världens bästa böcker, uppdatering om det senare!
fan vad mina klasskompisar är störda men fan va jag älskar dessa människor 
på denna bild, så sjukt!


På bollerup

Gammal bild. 

Nu är vi troligtvis framme på Bollerup om inget strulat (detta är ett tidsinställt inlägg) Första lektionen börjar kl 10.00 så vi lär få skynda oss! Senare idag så är det häst! 
Ha det bra!


19.25

Seg i huvudet efter den här dagen. Har inget mer att säga eftersom min dag inte alls vart intressant.

Jag, mamma och mina två syskon var på Astrid Lindgrens värld någon gång i September och roade oss, alltid lika kul att besöka det stället. Man blir ALDRIG förstor för Astrids Värld!


17.04

Skolan tar kål på en. Allvarligt talat. Efter tre timmar i skolan så vill jag bara typ gå i ide. Det är verkligen illa att man kan bli så trött efter sån kort tid i skolan, och jag sover MINST 9 timmar varje natt. Inatt sov jag 9,5 timmar och ändå efter tre timmar i skolan är jag slutkörd. 
En dag kvar i skolan sedan åker jag och Lina till Bollerup, yeeey! Bussen går 06.18 på onsdag morgon, mindre kul.. Kommer nog inte kunna blogga någonting men ska se till att göra några förinställda inlägg!
såhär ser jag ut i glasögon! Bär linser annars :)


Söndags kväll

Har haft en toppen dag idag med Marcus, tack gode gud att jag fick träffa honom idag! Det var en vecka sen sist fyfan säger jag bara haha :( Vi var en sväng i byn och köpte cola, fanta och pringels ♥  haha! och så sov vi, eller ja marcus sov. Han är så rolig när han sover, skrattar och har sig. Det var tekniskt sätt min dag/kväll.
Njut av resten av kvällen nu för imorgon är det skola.. 

Och så en gammal bild igen.. Ska ta tag och fota snart någon dag. 
Har ju klippt mig och allt! 


New In!


Dessa två godigarna var det som jag fick med mig hem igår! 
Dock så är blusen mörklila/plommonfärgad. 



Hello again

Efter ett par timmar i Karlshamn så har jag landat här hemma igen. Jag fick med mig en blus och en skjorta. Träffade också Tina, Nicole och Paulina en stund. Vi gick runt i Karlshamn och socialerade oss haha. Ikväll ska jag vidare till en klasskompis och träffa folk, framtills det vet jag inte vad jag ska göra. 



I'm back!

Har haft ett redigt långt uppehåll som ni har märkt, men har kort sagt inte haft någon power till att blogga. Ska försöka ge er många uppdates nu framöver! För övrigt mår jag super, hur har ni det? Nästa och onsdag och torsdag kommer jag att befinna mig på Bollerups Naturbruksgymnasie (LÄNK) för att kolla in skolan. Får se om det är något som lockar mig! Har ju redan vart där en gång, men då var jag bara och hälsade på min bästa vän. Nu ska jag och mamma dra och hämta pizzan och lillasyster, HÖRS!


18.54

Jo jag lever! 
Förra helgen var jag och Jessica som sagt och hälsade på Malin på Bollerup. Två chill dagar, vi satt mest i soffan och umgicks med de personer som var kvar under helgen. Malin och Maja fick också för sig att de skulle visa oss runt på Bollerup mitt i natten, (natt och natt, klockan var ju 23.00 men ahh x) ) så vi gick runt där i mörket blad kossor och hästar hehe. Jag och Jessica åkte hem på Lördag kväll eftersom jag stod uppskriven på Majas rum och Jessica på Malins rum, och de får bara ha EN person per rum så när Maja skulle hem på Lördagen så var vi också tvugna att åka hem, buuuh (n

Söndagen spenderade jag hos Marcus eftersom han firade sin 17 års dag ( han fyllde år i onsdags ) med sin släkt. Vi år smörgåstårta MUMS!! och en jättegod tårta som hans mormor hade bakat!

Och imorgon ska jag, Amanda, Malin, Maja och Natalie gå på bio här i lilla Olofström och se jag saknar dej ÄNTLIGEN!!

OCH GUD VA JAG VILL HA DESSA SKOR!!! ♥




RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se